Cursul ARTeligent - ARTeligent

Curs de strategii de învățare

Peste 20 de tehnici de învățare pentru copii și adolescenți de la 10 ani

Din iulie 2022.

Preț: 790 lei. Online.

Care este problema​

Copilul îți spune de multe ori că nu îi mai place școala, că nu are chef să își facă temele sau chiar că urăște să mai învețe. Și asta, de cele mai multe ori, doar din cauze externe.

Metodele de predare sunt plictisitoare, informațiile sunt transmise telegrafic, teme fără număr, copilul trebuie sa redea informațiile exact așa cum scrie în manual sau faptul că nu li se permite să se exprime creativ sunt doar câteva asemenea cauze externe!

Și totuși vrei să învețe​

Chiar dacă îți înțelegi copilul când are o asemenea atitudine, chiar dacă știi clar că sistemul de educație trebuie modernizat, tu ca părinte, ai nevoie de o soluție acum pentru copilul tău!

Este necesară o soluție practică, orientată pe interesele și abilitățile copilului tău, unde este încurajat să își formeze propriile opinii și să le susțină cu încredere. Un sistem care să includă ambele emisfere ale creierului în dezvoltarea unei strategii de învățare!

Ce se întâmplă la cursul ARTeligent

"Distrează-te Învățând! Învață să înveți!"

Ce se întâmplă la cursul ARTeligent

"Distrează-te Învățând! Învață să înveți!"​

le arătăm cum să își stabilească obiective pentru învățare și cum să le atingă

îi ajutăm să își identifice punctele lor tari, pe care le vor folosi în învățare

le arătăm cum să se descurce cu un volum mare de informații

îi ghidăm cum să identifice și cum să separe informațiile esențiale de cele nesemnificative

 îi învățăm cum să își folosească imaginația în timp ce studiază

le explicăm tehnici specifice de învățare

cum să ia Notițe Inteligente

practicăm împreună tehnici de relaxare

le explicăm cum să își creeze un mediu propice învățării

Cursul are loc online, de luni până vineri inclusiv.

Prețul este de 790 lei.

Numărul maxim de participanți dintr-o grupă este de 10 copii.

Cursul este ținut de trainerii ARTeligent Ramona Iordăchescu.

Simona Muscă

Trainer

Jeni Ioniță

Trainer

Sofia Măliguță

Trainer

Ramona Iordăchescu

Trainer

Include Clubul ARTeligent

Clubul Copiilor ARTeligenți este călătoria pe care noi o oferim copiilor după participarea la curs, pentru a îi susține și încuraja să pună în aplicare informațiile din cursurile noastre.
Analizăm împreună Notițele Inteligente făcute și discutăm cu ei orice provocare apărută la lecțiile sau materiile noi, pentru că așa îi ajutăm să-și consolideze propria strategie de învățare, astfel încât să învețe cu plăcere.

arteligent

Bonus - Cartea Învață să înveți!

Cartea este ghidul ideal pentru cursantul care dorește să aprofundeze metoda. După ce a înțeles imaginea de ansamblu și tehnicile exersate la curs și începe să-și formeze propria strategie de învățare, copilul se va bucura de acest ghid pe care-l are mereu la îndemână. Cartea este publicată și în limbile engleză, germană și maghiară. (valoare: 97 Ron)

Ei au participat la cursul nostru

Valery și David sunt 2 tineri care au participat la cursul ARTeligent și care ne spun despre ce au învățat în cadrul acestui curs.

Prețul cursului: 790 lei

Prețul cursului: 790 lei

Metoda ARTeligent

Ne face plăcere să dăruim din experiența noastră​

Și noi am fost în „cealaltă parte” – nu ne-a prea încântat să învățăm, pentru că era mult mai plăcut și ușor să ne jucăm toată ziua.

Tocitul era singura metodă de a învăța pentru că nu ne-a arătat nimeni altă variantă și totuși când am hotărât ce vrem să devenim în viață, a trebuit să găsim o modalitate de a învăța.

Exact asta vrem să facem pentru copii: le arătăm cum să folosească ambele emisfere ale creierului și îi echipăm cu diferite tehnici de studiu pentru a își dezvolta propria strategie de învățare!

Emisfera stângă

Responsabilă cu perceperea lumii fizice exterioare. Tot ce vine din exterior este, în prima fază, analizat, evaluat și măsurat.

emisfera dreaptă

Responsabilă cu perceperea lumii  interioare. Decide dacă ce se percepe din exterior este frumos sau urât, vesel sau trist.

Chiar poți să faci ceva nou pentru copilul tău!​

Oferă-i oportunitatea de a învăța cu drag.

Scroll to Top