Echipa - ARTeligent

Echipa ARTeligent​

în spatele scenei

Mihály Lantos​

„… și eu vin din cealaltă parte. De la 6 până la 31 de ani nu am știut cum să studiez. Nu mi-a plăcut să învăț pentru ca erau atât de multe alte activități distractive pe care le puteam face!

Nu am pretenția că eu să le spun copiilor cum să învețe. Totuși, pot să îi ajut să își dezvolte singuri propria lor strategie de învățare.

ARTeligent

Miși este profesor universitar,  scriitor, și fondatorul metodei ARTeligent.

A dezvoltat o pasiune pentru a pune la dispoziția câtor mai mulți copii strategii personalizate de învățare eficientă.

Trecem peste provocări

„Secretul succesului în viață este să fii pregătit atunci când a sosit timpul!” spunea Benjamin Disraeli, iar învățarea reprezintă incontestabil prima provocare pe drumul de a deveni un adult împlinit.

Explorăm lucruri noi

„Toate-s vechi şi nouă toate”, și totuși noi schimbăm perspectiva și îi ajutăm pe copii să pună în practică. Astfel învățarea poate fi plină de entuziasmul descoperirii lucrurilor necunoscute.

Înaintăm pas cu pas

…dar într-o altă abordare, care duce către un mod mai natural de a înțelege lucrurile. Prima dată le arătăm vederea de ansamblu, după care ne focalizăm pe detalii și punem în aplicare.

Focalizare pe obiective

Întrebarea nu este ce este învățat copilul, ci ce este ceea ce învață și cum va putea el folosi cunoștințele asimilate în viitor.

Misiunea noastră este visul tău

Noi credem în implicare și dedicare

Suntem alături de copii permanent, deoarece știm ce înseamnă presiunea pe care sistemul de educație o pune pe ei. Și noi am trăit-o la vremea noastră!

Vom ajuta fiecare copil participant la cursurile noastre să-și dezvolte propria strategie de învățare, în care să găsească plăcerea acumulării de cunoștințe.

Fă cunoștință cu minunata noastră echipă

Oamenii ARTeligenți

Cu ajutorul lor facem magia!

Mihály Lantos​

Fondator, Trainer

Jeni Ioniță

Trainer

Simona Muscă

Trainer

Ramona Iordăchescu

Trainer

Sofia Măliguță

Trainer

Noi lucrăm pentru copilul tău

Echipăm copiii pentru a își dezvolta propria lor strategie de învățare!

Vrei să faci din învățare o joacă? Vrei să fie distractiv?

Hai să o facem împreună!

Scroll to Top